VI TILBYDER

Vi kombinerer kvalitetshåndværk med kundens unikke præferencer og behov og tilbyder et bredt udvalg af materialer, stilarter og designs, så vi sammen kan finde den perfekte løsning.

Materialer af højeste kvalitet

tilfredshedsgaranti

FORNUFTIGE PRISER

20+ års erfaring

VI TILBYDER

Vinduer & Døre, tagarbejde, gulvbelægning, isoleringsarbejde og meget mere…

Vinduer & døre

 

Hos Overby Byg kombinerer vi kvalitetshåndværk med kundens unikke præferencer og behov. Vi tilbyder et bredt udvalg af materialer, stilarter og designs, så vores kunder kan finde den perfekte løsning, der passer til deres hjem og æstetik. Fra traditionelle trævinduer til moderne aluminiumsdøre samarbejder vi tæt med vores kunder for at sikre, at hver installation er præcis, holdbar og æstetisk tiltalende. Vores fokus på kvalitet sikrer, at vores vinduer og døre ikke kun ser godt ud, men også fungerer problemfrit i mange år fremover.

TAGARBEJDE

 

Når det gælder tagarbejde, går vi hos Overby Byg aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller kundens tilfredshed. Vores erfarne team af tømrere har ekspertise inden for alle former for tagarbejde, fra reparationer og renoveringer til komplette nyinstallationer. Vi starter altid med en omfattende konsultation for at forstå kundens specifikke ønsker, behov og budget. Herefter tilpasser vi en løsning, der perfekt matcher deres hjem og stil. Med vores brug af kun materialer af højeste kvalitet og vores solide, holdbare og æstetisk tiltalende arbejde kan vores kunder være sikre på, at deres hjem er beskyttet mod elementerne i mange år fremover.

GULVBELÆGNING

 

Overby Byg tilbyder et bredt udvalg af materialer, herunder træ, laminat og meget mere, så vores kunder kan finde den perfekte gulvbelægning til deres hjem og stil. Vi sikrer at hver installation er holdbar og smukt udført, uanset om det drejer sig om et enkelt rum eller hele hjemmet. Vi starter altid med en grundig konsultation med kundens specifikke ønsker og behov for øje og tilpasser derefter en løsning, der passer perfekt til dem. Med ny gulvbelægning fra Overby Byg er du sikker på, at få et resultat, du vil være glad for i mange år fremover.

ISOLERINGSARBEJDE

 

Overby Bygs tilgang til isoleringsarbejde er at skabe et hjem, der er komfortabelt, energieffektivt og økonomisk bæredygtigt. Vi tilbyder en bred vifte af isoleringsløsninger, herunder traditionelle materialer som glasuld og mineraluld samt mere innovative muligheder som papiruldisolering. Med afsæt i mange års erfaring med isoleringsløsninger, samarbejder vi tæt med vores kunder for at sikre deres specifikke behov og tilpasser en løsning, der passer perfekt til deres hjem og budget. Vi anvender kun materialer af højeste kvalitet og sikrer, at hver installation er holdbar og effektiv. Med en isoleringsløsning fr Overby Byg, kan vores kunder være sikre på, at deres hjem er komfortabelt og energieffektivt året rundt.

NYBYGGERI

 

Når det kommer til nybyggeri, samarbejder vi tæt med vores kunder for at skabe et hjem, der er både smukt og funktionelt. Vi starter altid med en grundig konsultation for at forstå kundens specifikke ønsker, behov og budget og tilpasser derefter en løsning, der passer perfekt til dem. Uanset om det drejer sig om en lille bolig eller et stort familiehus, får vores kunder et hjem, de vil være stolte af i mange år fremover.

TILBYGNING

 

Overby Bygs tilgang til tilbygninger handler om at skabe en sømløs forlængelse af kundens eksisterende hjem. En udvidelse der opfylder deres specifikke ønsker og behov. Vi starter altid med en grundig konsultation for at forstå, hvordan de vil anvende det nye rum, og hvilke designelementer der er vigtige for dem. Derefter tilpasser vi en løsning, der passer perfekt til netop deres hjem og livsstil. Vores erfarne team af tømrere sikrer, at hver tilbygning er solid, holdbar og smukt udført. Uanset om det drejer sig om at tilføje et ekstra soveværelse, et hjemmekontor eller en rummelig stue, har vi altid fokus på netop deres behov.

Gratis Termografering ved efterisolering

 

Oveby Bygs tilbud om gratis termografering ved bestilling af efterisolering er en del af vores løfte om at levere skræddersyede og effektive løsninger til vores kunder. Ved at bruge termograferingsteknologi kan vi identificere områder i hjemmet, der ikke har tilstrækkelig isolering og udvikle en plan for at forbedre energieffektiviteten. Vores isoleringseksperter arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at de får den bedst mulige løsning til deres hjem og budget. Vi anvender kun materialer af højeste kvalitet og sikrer, at hver installation er solid, holdbar og effektiv. Med vores gratis termograferingstilbud kan vores kunder være sikre på, at de får en løsning, der opfylder deres specifikke behov og budget.

Så kan julen bare komme an, projekt udestue, soveværelse & div. andre tiltag hermed i mål.
TAK til alle dem der har været med til at gøre dette til virkelighed 🙏🏻
Paw Overby fra Tømrerfirmaet Overby Byg ApS

-Mia Spåbæk Sundgaard 

Vi fik vores hus hulmursisoleret i dag. Så nu kan der spares lidt på varmen fremover. Ved ikke om det er indbildning, men vi syntes at vi allerede nu kan mærke forskellen
Stor tak til Tømrefirmaet Overby Byg for et godt stykke arbejde, de kan helt klart anbefales.

-Flemming Kristensen

5 + 13 =

TELEFON

+45 6138 0229

ADRESSE

Øster Lemvej 31, 6940 Lem

INFO

CVR: DK-28518153